Hydro Systems Kimyasal Seyrelticiler

1991 yılında kurulan İngiltere Bracknell merkezli Hydro Systems Europe Ltd. şirketi, 1963 yılında Amerika Birleşik Devletleri Cincinnati‘de kurulan Hydro Systems Company‘nin Avrupa iştirakidir. Şirket il kurulduğu yıllarda basınçlı yıkama makineleri üretiyordu, ancak 1983’te yeni seyreltme kontrol piyasasına odaklandı.

O zamandan beri Hydro Systems dünyanın en büyük dozajlama ve dağıtım sistemleri üreticisi haline geldi. Hydro’nun, müşterileri ile  uzun süreli ilişkiler kurması ve müşterilerinin işlerini olumlu etkileyen özel, endüstri lideri çözümler sunuyor olması da Optimum Kimyasal tarafından ürün portföyüne konulmak üzere seçilmesinde etkili oldu.

Optimum Kimyasal olarak biz de değişen hijyen yönergeleri çerçevesinde yaptığımız kullanılması zorunluluk haline gelen Kimyasal Seyrelticiler araştırmalarımız sırasında kalitesi ve güvenilirliği ile Dünya’da önemli bir yere sahip olan Brightwell ürünlerini yaptığımız özel anlaşmalar çerçevesinde ülkemize getirdik ve değerli müşterilerimizin beğenisine sunduk ve Hydro’nun sumuş olduğu müşteri desteği ve dünya çapındaki müşterilerine vermeyi taahhüt ettiği benzersiz çözümlerden faydalanmaya başladık.